Analiza tehnica a site-ului


Un audit tehnic al site-ului va asigura o functionare indelungata si fiabila a resursei. Acesta consta dintr-o serie de activitati, al caror scop este eliminarea erorilor.

Analiza tehnica

Aceasta este o analiza profunda care imbunatateste structura, navigarea, viteza de descarcare, precum si calitatea hosting-ului si layout-ului. In plus, specialistul va verifica setarile de server si de indexare, functionarea erorii 404 si va analiza alti factori.

Toate acestea intra in etapa cea mai importanta a optimizarii SEO. Deoarece functionarea incorecta a componentei tehnice a resursei de Internet afecteaza negativ traficul, clasamentul si chiar securitatea datelor.
Dupa analiza, specialistul va intocmi o lista detaliata a problemelor gasite si modalitati de eliminare a acestora.


Cand este necesar sa va adresati la un ajutor?

Auditul tehnic al site-ului web este necesar atunci cand pozitia in cautare a inceput sa scada. Adesea, acest lucru se datoreaza problemelor din partea tehnica. Resursele lente si care contin erori se indreapta cu incredere catre anti-liderii motoarelor de cautare.

 • Au fost probleme cu traficul, lipsa de comenzi. Adesea, acest lucru se datoreaza diferitelor erori tehnice.
 • In procesul de creare a unui site. Initial, intretinerea tehnica competenta a resursei va va scuti de o multime de probleme. Si vor fi mai multe sanse de succes rapid.
 • In cazul in care se cumpara un site cu istoric, va fi necesar si un audit amanuntit. Un profesionist va verifica totul si va gasi toate capcanele.
 • Cand schimbati CMS-ul. Complexitatea si amploarea unei astfel de lucrari pot fi realizate numai de un profesionist.
 • Pentru prevenirea erorilor si defectiunilor.
   

Din ce consta un audit?

Un audit tehnic al site-ului SEO este o munca ampla si minutioasa. Expertii vor lucra asupra urmatoarelor puncte:

 • Viteza de descarcare. Aceasta este o problema extrem de importanta care afecteaza clasamentele si vanzarile site-urilor.
 • Securitatea site-ului impotriva hacking-urilor, virusilor si atacurilor.
 • Verificarea validitatii codului HTML, a scripturilor si a filtrelor, a setarilor de redirectionare si a etichetelor.
 • Eliminarea paginilor duplicate si linkurilor intrerupte.
 • Lucrul cu fisierele de control.
   

Unde puteti comanda o analiza tehnica a site-ului web?

Pentru ca site-ul sa functioneze impecabil, va trebui sa atrageti o intreaga echipa de profesionisti cu experienta. Dezvoltatorul web va gasi toate erorile si deficientele, precum si le va elimina si va oferi informatii utile pentru viitor. Specialistul tehnic principal va analiza cat de promitator este site-ul din punct de vedere al promovarii cautarii, precum si al calitatii utilizarii. El va gasi modalitati de iesire din diverse situatii. Lucrarile vor fi conduse de manager, iar managerul va asigura o comunicare clara si usoara intre client si echipa.Iar calitatea serviciilor noastre poate fi apreciata după recenziile mulțumite ale clienților noștri.

Daca aveti nevoie de un audit tehnic de inalta calitate al site-ului, il puteti comanda de la echipa noastra cu un porfolio amplu a crearii de pagini web. Specialistii vor gasi si vor remedia rapid toate problemele care impiedica functionarea completa a resursei si trecerea in TOP in rezultatele motorului de cautare. Si suportul tehnic constant va asigura functionarea ireprosabila a site-ului si va pregati o platforma pentru promovarea SEO de inalta calitate, va ajuta sa promovati oagina web in TOP 10

Din ce consta analiza tehnica a site-ului ?

Verificarea vitezei de incarcare a site-ului

Verificarea securitatii site-ului

Verificarea valabilitatii codului HTML

Feedback
Introduceti numarul dvs. de telefon
Introduti adresa dvs de email
Comentariu
Trimite
Promovare SEO Optimizare externa Optimizarea interna Colectarea nucleului semantic Analiza сontinutului Analiza tehnica a site-ului Pachete SEO Intra in top 10 Intra in top 3 Optimizare unica Optimizarea unui site nou Servicii suplimentare Dezvoltarea site-ului Dezvoltare web design Dezvoltarea designului logo-ului Implementarea CRM Landing Page SMM
x