Optimizare unica

Optimizarea unica este un set de lucrari privind optimizarea pentru motoarele de cautare. Rezolva problemele legate de indexarea site-ului si traficul scazut. Specialistii SEO de la SeoIN sunt capabili sa obtina rezultatele dorite in scurt timp. Platiti pentru serviciu o singura data, iar noi efectuam optimizarea site-ului dumneavoastra pentru motoarele de cautare.

Realizarea unei optimizari unice a site-ului

 

 

Ce este inclus in setul de lucrari privind optimizarea unica?


Fiecare comanda,fiecare web-site nou fiecare site necesita o abordare individuala. De aceea noi, comunicand cu clientul, semnam un acord care precizeaza toate conditiile de lucru: de la lista actiunilor intreprinse pana la rezultatele asteptate.

 • Cu toate acestea, in general, activitatea de optimizare unica include:
 • In primul rand, auditul SEO. Va permite sa intelegeti problema care impiedica site-ul dumneavoastra sa se pozitioneze mai bine. In timpul acestei proceduri, analizam continutul, cream linkuri de referinta si efectuam un audit tehnic.
 • In a doua etapa, analizam piata, in special concurentii dumneavoastra. Este important pentru noi sa intelegem ce tehnici functioneaza cel mai bine in domeniul dumneavoastra, din ce motive anumite site-urile ajung in TOP si asa mai departe.
 • Culegerea nucleului semantic. Colectam cuvintele-cheie pentru toate paginile si optimizam site-ul dumneavoastra pentru acele cuvinte-cheie.
 • Efectuarea diferitelor lucrari de optimizare tehnica, cum ar fi configurarea micromarcarilor, referentierea naturala, adaugarea de fisiere sitemap si robots.txt etc. Facem tot posibilul pentru a ne asigura ca site-ul web al clientului nostru functioneaza cat mai corect posibil, atat din partea utilizatorului, cat si din partea robotilor de cautare.
 • Ultimul pas este configurarea indexarii in motoarele de cautare (Google si/sau Yandex).


Pentru cine este potrivita optimizarea unica?

Optimizarea unica este perfecta pentru dumneavoastra daca:

 • Ati creat un nou site si doriti ca acesta sa fie configurat imediat.
 • Daca nu aveti suficient buget pentru a plati pentru optimizarea SEO regulata,va vom ajuta sa faci promovarea site-ului cu un buget minim.
 • Site-ul dumneavoastra intampina probleme cu indexarea sau, cu alte cuvinte, robotii de cautare nu il vad.
 • Daca doriti sa verificati cat de bine au facut optimizarea SEO specialistii care au lucrat la proiectul dumneavoastra inainte.
   


Comanda optimizare unica a site-ului web in Chisinau

Angajatii SeoIN vor fi bucurosi sa va ajute sa ridicati site-ul in top si sa va depasiti concurentii! Comandati un serviciu de optimizare unic de la noi, pentru ca oferim clientilor nostri cele mai favorabile conditii.

Din ce consta optimizare unica ?

O echipa de specialisti efectueaza un audit SEO

Analiza pietei si colectarea nucleului semantic

Optimizare tehnica, setari de indexare

Feedback
Introduceti numarul dvs. de telefon
Introduti adresa dvs de email
Comentariu
Trimite
Promovare SEO Optimizare externa Optimizarea interna Colectarea nucleului semantic Analiza сontinutului Analiza tehnica a site-ului Pachete SEO Intra in top 10 Intra in top 3 Optimizare unica Optimizarea unui site nou Servicii suplimentare Dezvoltarea site-ului Dezvoltare web design Dezvoltarea designului logo-ului Implementarea CRM Landing Page SMM
x