Landing Page

Nu stiti cum sa atrageti clientii in afacerea dvs. corect? Comandati landing page!

Cumpa un landing la cheie

Landing page este un site web conceput pentru a creste numarul de clienti potentiali care devin in cele din urma clienti activi. Pentru a atinge acest obiectiv, pagina de destinatie ar trebui sa fie concisa si informativa si, cel mai important, sa solicite o singura actiune: abonati-va la buletinul informativ, cumparati ceva sau lasati numarul dvs.

 

Ai nevoie de o landing?

Landing page functioneaza adesea pentru un public restrans care va fi interesat de oferta dvs. In primul rand, ar trebui sa decideti aceasta oferta - ce anume doriti sa incurajati cu pagina dvs. Acest format nu este potrivit pentru dvs. daca doriti sa atrageti atentia asupra unei varietati de servicii sau produse. Dar pentru conferinte, concerte, alte evenimente sau vanzarea banala a unui produs, landing este cel mai potrivit.

In al doilea rand, trebuie sa intelegeti publicul tinta. Datorita acestui fapt, veti putea alege cele mai optime instrumente pentru a atrage atentia vizitatorilor site-ului. Cu cat este mai precis succesul pentru publicul tinta, cu atat este mai mare rata de conversie a site-ului.

Acum, ca aveti o intelegere a esentei ofertei si a publicului tinta, este sigur sa spuneti ca landing page este doar pentru dvs.

 

Comanda un landing page in Chisinau

Compania SEO-IN va ofera o oportunitate unica - de a comanda crearea landing page chiar acum la un pret redus. Aceasta este sansa dvs. de a atrage oameni in afacerea dvs., nu ratati, sunati!

Din ce consta landing page ?

Auditul activitatilor companiei

Definirea publicului tinta

Crearea designului si a paginii

Feedback
Introduceti numarul dvs. de telefon
Introduti adresa dvs de email
Comentariu
Trimite
Promovare SEO Optimizare externa Optimizarea interna Colectarea nucleului semantic Analiza сontinutului Analiza tehnica a site-ului Pachete SEO Intra in top 10 Intra in top 3 Optimizare unica Optimizarea unui site nou Servicii suplimentare Dezvoltarea site-ului Dezvoltare web design Dezvoltarea designului logo-ului Implementarea CRM Landing Page SMM
x