Dezvoltare web design

Designul site-ului influenteaza puternic vanzarile, deoarece atrage, fascineaza clientul si il incurajeaza sa cumpere. Aveti grija de aspectul site-ului dvs. web si contactati profesionistii!

 

Comandati un design unic de la noi!

În seo-in, puteți comanda chiar acum dezvoltarea unui design de site web la cheie, pentru aceasta trebuie doar să sunați la biroul nostru și să încredințați această sarcină unei echipe de designeri experimentați cu un portofoliu mare pentru a crea site-uri web cu design impresionant. Pentru fiecare client, dezvoltăm un design individual de site web cu elemente de identitate corporativă. Dăm proiectul finit într-un layout PSD.

De ce un design bun este important?

 

Aspectul site-ului este „fata” acestuia, care afecteaza foarte mult impresia utilizatorilor despre companie si, ca urmare, utilizatorii despre companie și, ca urmare, posibilitatea promovării acesteia în TOP 3. Incredintati aceasta munca specialistilor, deoarece doar un designer cu experienta va putea alege o solutie de lucru individuala pentru dumneavoastra.De asemenea, împreună cu acest serviciu, experții noștri vă pot ajuta să creați un logo frumos și, cel mai important, recunoscut, astfel încât marca dvs. să rămână în memoria tuturor.

Etapele dezvoltarii designului

Dupa primirea unei comenzi, analizam subiectul si piata pentru care va fi realizat designul. Acest lucru este foarte important, deoarece fara o intelegere completa a functionalitatii necesare si a ceea ce utilizatorilor le place cel mai mult, nu va puteti astepta la un design de inalta calitate.

Urmatorul pas este dezvoltarea unei organigrame a site-ului. Adica gandirea la structura sa. Site-ul trebuie sa fie logic si intuitiv pentru utilizator.

Apoi este dezvoltat un prototip, care trebuie aprobat cu clientul. Dupa ce s-a convenit asupra prototipului, designerul trece la etapa finala a lucrarii: proiectarea paginilor principale si interne.

 

Crearea unui design de site web in SeoIn

Compania SeoIN este inclusa in topul celor mai bune companii de IT din Chisinau, care activeaza pe piata de peste 12 ani, ne mindrim de reputatia acumulata și prețuim feedback-ul clienților noștri. Cooperand cu noi, puteti fi siguri ca orice servicii IT vor fi furnizate cu o calitate inalta si, cel mai important, la timp! Comandati chiar acum crearea unui design de site web de la noi, folosind formularul de pe site sau numarul nostru de telefon.

Din ce consta dezvoltare web design ?

Definirea obiectivelor site-ului

Dezvoltarea designului de aspect

Aprobarea proiectului si crearea versiunii finale

Feedback
Introduceti numarul dvs. de telefon
Introduti adresa dvs de email
Comentariu
Trimite
Promovare SEO Optimizare externa Optimizarea interna Colectarea nucleului semantic Analiza сontinutului Analiza tehnica a site-ului Pachete SEO Intra in top 10 Intra in top 3 Optimizare unica Optimizarea unui site nou Servicii suplimentare Dezvoltarea site-ului Dezvoltare web design Dezvoltarea designului logo-ului Implementarea CRM Landing Page SMM
x