Dezvoltarea site-ului

In 2022, orice afacere cu un client trebuie sa fie integrat pe web. SeoIN va ofera o optiune profitabila pentru extinderea sau crearea propriei afaceri, si anume crearea unui site web la cheie.

Procesul de dezvoltare a site-ului web

 

Procesul de dezvoltare a site-ului web

Principala noastra sarcina este sa aflam de la client in detaliu ce fel de site asteapta de la noi. Intocmim un TOR detaliat, conform caruia vom lucra la proiect. Determinam functionalitatea site-ului si raspundem la intrebarea principala: „De ce va avea nevoie clientul nostru de acest site?”.

Pasul urmator: dezvoltarea designului. SeoIN functioneaza conform standardelor moderne, astfel incat aspectul si functionalitatea noului site nu mai rău decât orice analog european și te va ajuta să treci în TOP 10. In plus, colectam mai multe optiuni de design, ca clientul sa o aprobe pe cea care ii place. Asa scapam de orice neintelegeri in ceea ce priveste aparitia resursei in viitor.

In conformitate cu aspectul selectat, programatorii incep sa programeze site-ul. In functie de dorintele clientului, putem alege orice CMS pentru scrierea unui site, sau il putem scrie de la zero. Alegerea sistemului de management depinde de tipul site-ului si scopul acestuia.

Apoi ne angajam sa umplem site-ul cu continut optimizat si sa testam functionalitatea. Dupa efectuarea tuturor lucrarilor de mai sus, site-ul este gata si poate fi transferat catre client.

 

Crearea site-ului in Chisinau

Echipa SeoIN este formata in intregime din profesionisti in domeniul lor, motiv pentru care puteti fi sigur cand alegeti compania noastra pentru a crea un site web. Lucram pentru client, motiv pentru care pretul realizarii unui site web este mai mic decat media pietei din Republica Moldova. Va puteti convinge de profesionalismul nostru venind la biroul nostru pentru o consultatie, sau citind recenzii de la clienții noștri.Pentru a va inscrie, puteti folosi formularul sau sunati la numarul de pe site.Avem, de asemenea, un serviciu de design de logo pentru a face marca dumneavoastră să iasă și mai mult în evidență.

Din ce consta dezvoltarea site-ului ?

Pregatirea specificatiilor tehnice

Proiectare si aspect

Umplerea cu continut optimizat

Feedback
Introduceti numarul dvs. de telefon
Introduti adresa dvs de email
Comentariu
Trimite
Promovare SEO Optimizare externa Optimizarea interna Colectarea nucleului semantic Analiza сontinutului Analiza tehnica a site-ului Pachete SEO Intra in top 10 Intra in top 3 Optimizare unica Optimizarea unui site nou Servicii suplimentare Dezvoltarea site-ului Dezvoltare web design Dezvoltarea designului logo-ului Implementarea CRM Landing Page SMM
x