Aflati de unde sa incepeti atunci cand promovati un site web!

Instrumente de promovare a site-ului web


Serviciile de promovare a site-urilor web sunt foarte solicitate. Vorbim de instrumente cu ajutorul carora poti creste clasamentul unei resurse in rezultatele cautarii. In plus, veti avea ocazia sa va analizati propria platforma de Internet si site-urile concurentilor, precum si sa dezvoltati o strategie eficienta de promovare. Serviciul de promovare a site-urilor web rezolva o serie de probleme. El efectueaza un audit tehnic - identifica diverse probleme si erori in timp. Datorita acestui fapt, operatiunea este asigurata fara esecuri. Instrumentele ofera asistenta semnificativa in colectarea nucleului semantic si analizarea proiectelor concurente. Aceasta caracteristica poate fi utila in special pentru site-urile nou lansate. Optimizatorul va evalua nivelul si sursele de trafic, va gasi modalitati de crestere a acestuia. In plus, va analiza eficacitatea interogarilor de cautare, va monitoriza pozitiile site-ului web si va lucra cu continut text, va verifica profilul linkului. Este imposibil sa faceti toate acestea manual. Folosind serviciul de promovare a site-ului web, puteti automatiza procesele simple si va puteti directiona eforturile principale catre rezolvarea sarcinilor semnificative.
Fiecare proprietar de site este interesat de ce serviciu de promovare a site-ului este cel mai bine utilizat. La urma urmei, este usor sa va pierdeti in abundenta instrumentelor moderne.

TOP-5 servicii gratuite pentru promovare


Serviciile gratuite pentru promovarea site-ului web sunt, in mod traditional, cele mai populare. Astfel de instrumente sunt interesante atat pentru incepatori, cat si pentru profesionisti. Este demn de remarcat faptul ca aceste servicii au un set limitat de functii. Cei mai buni dintre ei:
Yandex.Webmaster. Va efectua diagnosticarea site-ului. Va petrece un audit tehnic, va analiza link-urile primite, interogarile de cautare si va face fata altor sarcini, de exemplu, va accelera procesul de indexare.
Yandex.Metrika. Va face o analiza detaliata a surselor de trafic si a comportamentului vizitatorilor: va oferi informatii despre timpul petrecut pe resursa, vizualizari si esecuri. De asemenea, va realiza un portret al audientei si va lucra cu interogari de cautare.
Google Search Console. Acest serviciu de promovare SEO este potrivit pentru un audit tehnic al site-ului, analizeaza interogarile de cautare, arata pozitia site-ului si lucreaza cu robots.txt. Aceasta va ajuta la rezolvarea diferitelor probleme.
Google Analytics. Printre sarcini: studierea comportamentului vizitatorilor, sursele de trafic, lucrul la optimizarea paginilor.
SEO SiteCheckup. Va gasi diverse erori si va oferi recomandari pentru eliminare, va efectua diagnostice rapide.

Servicii cu plata


Daca aveti nevoie de o promovare SEO a site-urilor, serviciile pe baza de plata va vor fi mai eficiente la indemana. La urma urmei, ele difera in functie de caracteristici avansate. Instrumentele cele mai des folosite sunt:

  • Serpstat. Are functiile unui audit SEO complet. Va dezvalui multe intrebari legate de pozitia site-ului, continut, concurenti si alte puncte importante. Veti obtine o multime de informatii utile.
  • KeyCollector. Se va implica in colectarea nucleului semantic, a pozitiilor de cautare, a gruparii.
  • Topvisor. Va verifica pozitiile din clasamentul rezultatelor cautarii, va gasi cuvinte-cheie, va rezolva probleme de indexare, va efectua un audit tehnic complet.
  • SE Ranking. Are urmatoarele functii: un audit cuprinzator, lucrul cu cuvinte-cheie, verificarea link-urilor si a pozitiilor site-ului. Va analiza site-urile concurentilor.
  • Advodka. Acest serviciu de promovare automata va face fata tuturor sarcinilor necesare: evaluarea traficului, lucrul cu solicitari, lucrul cu platformele concurente si multe altele.
Feedback
Introduceti numarul dvs. de telefon
Introduti adresa dvs de email
Comentariu
Trimite
Promovare SEO Optimizare externa Optimizarea interna Colectarea nucleului semantic Analiza сontinutului Analiza tehnica a site-ului Pachete SEO Intra in top 10 Intra in top 3 Optimizare unica Optimizarea unui site nou Servicii suplimentare Dezvoltarea site-ului Dezvoltare web design Dezvoltarea designului logo-ului Implementarea CRM Landing Page SMM
x